GY.I.K.

HOGYAN ÖLTÖZZ?

Időjárásnak megfelelő viselet és kényelmes cipő javasolt. 
Az időjárás előrejelzést érdemes séta előtt megnézni: www.idokep.hu

ROSSZ IDŐ ESETÉN…

Egy röpke záportól és néhány felhőtől még nem ijedünk meg ;). Ha mégis esne, mindig van hová behúzódnunk. Viharos, fagyos időben illetve az Országos Meteorológiai Szolgálat narancs és piros riasztása esetén egy későbbi közös időpontot keresünk. www.met.hu
Csoportoknak, akik igazán szeretnék, bármilyen időjárási körülmény mellett tudunk sétát vezetni:)

NEM ÉREK ODA IDŐBEN…

Kérünk érkezz időben, hogy ne várakoztassuk egymást. A túra kijelölt kezdési időpontjához képest maximum 5 percet várunk a későkre. Ha mégis elkésnél… érdemes bennünket a találkozópont környékén keresni. A túravezető számát sajnos nem tudjuk megadni, mert a séta kezdése előtt ő a regisztrációval van elfoglalva, utána pedig a túrát tartja.

HOGYAN FIZETEK?

A legjobban annak örülünk, ha online veszed meg a jegyet bankkártyás fizetéssel az egyes túrák oldalain a "meghirdetett túrák" résznél, majd kinyomtatva elhozod a sétára. Ha netán nincs jegyed a túra kezdetekor, akkor a séta vezetőjénél a helyszínen is tudod téríteni a séta részvételi díját. 
Áfás számla igényed, kérjük előre jelezd e-mailben elküldött számlacímed (és postacímed) megadásával.
Amennyiben saját időpontot kértél, de visszamondanád, vagy módosítanád, úgy ezt a séta tervezett indulási időpontja előtt 48 órával tudod térítésmentesen megtenni.

MIKOR LEHET LEGKÉSŐBB BEJELENTKEZNI?

Mindig érdemes írni nekünk, hívni bennünket a 06 20 332 5489 számon.

FOTÓZNÉK, VIDEÓZNÉK, JEGYZETELNÉK, HANGOT RÖGZÍTENÉK…

Sétáink során szinte bárhol lehet fotózni, ahol nem ott a vezető jelezni fogja. Igaz, mozgókép rögzítéshez néhány helyszínen előzetes engedély szükséges, ezért jelezd előre, ha szeretnél.
Jegyzetelni és hangot rögzíteni, valamit a sétán elhangzottakat bármilyen módon felhasználni, reprodukálni kizárólag írásos engedélyünkkel szabad. 

CSAK A FELÉRE JÖNNÉK…

Kérünk, jelezd a vezetőnek, ha valamiért a séta közben el kell menned. Kérünk, búcsúzz el a csoporttól. A teljes részvételi díjat kérjük kifizetni.

KÖZLEKEDJ OKOSAN…

A csoportvezető felelőssége, hogy a séta kezdetétől annak befejezéséig kalauzoljon, ehhez, kérünk, hogy ne szakadj le a csoporttól és tartsd be a közlekedési szabályokat.

HOL TUDOK PARKOLNI?

A Belvárosban nehézkes ingyenes parkolóhelyet találni, ezért kérünk indulj el időben. Vagy válaszd a biztos, fizetős parkolást: Pollack Mihály téri mélygarázs, Szervita téri parkolóház.

HOGYAN FIZETHETEK A PAYPALON BANKKÁRTYÁVAL? (AJÁNDÉKKÁRTYA VÁSÁRLÁS)

Az ajándékkártya vásárláson mutatjuk be a fizetés menetét, de a lépések gyakorlatilag megegyeznek a sétajegy vásárlással. Kérjük, hogy a honlapunkon is azt az email címedet add meg, amivel a Paypal vásárlást is bonyolítod.

1. A kért adatokat értelemszerűen kitöltöd, ha van opció, akkor a Fizetés bankkártyával lehetőséget választod, (pipálással) elfogadod a Felhasználási feltételeket, majd a Vásárlás gombra kattintasz.

2. A rendszer átirányít a PayPalra, ahol az alsó, Pay with Debit or Credit Card gombra kell kattintani.

3. A következő oldalon az adatokat az alábbiak alapján a saját adataiddal ki kell tölteni, elfogadni a Felhasználási feltételeket, majd az Elfogadás és Fizetés gombra kattintani. (Ezzel együtt látrehoz egy PayPal felhasználót is a megadott emailcímmel és jelszóval.)

A SÉTAJEGYEKET MÁSKOR IS FELHASZNÁLHATOM? / AZ AJÁNDÉKJEGYET MEG TUDJÁTOK HOSSZABBÍTANI?

A sétajegyeket, mivel egy alkalomra szólnak, sajnos nem áll módunkban másik időpontra cserélni. Ha megbetegedtél, akkor a legjobb megoldás, ha odaadod valakinek, aki el tud jönni helyetted. 

Az ajándékjegyek felhasználására 6 hónap áll rendelkezésedre, ezt meghosszabbítani sajnos nem áll módunkban. Köszönjük a megértést.