Margitsziget, a Duna folyam gyöngye

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2,5 - 3 óra óra
Találkozási pont: Jászai Mari téri 2-es villamosmegálló Nézd meg térképen
Túravezetők: Csada Gergely
Elérhető nyelvek: EN HU

Jöjjön el Budapest kedvenc szigetére és ismerje meg annak 2000 éves történelmét!

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • Július 01, Szombat, 10:00

Jelentkezés

Ár

  • 3000 HUF

TÚRA LEÍRÁSA

Nyulak szigete, Ékességek szigete, Nádor sziget, Szent Margit szigete, mind egy és ugyanaz!
Tudja kik fedezték fel a sziget alatti gyógyforrást? Hallott már a Manci-hídról, a szigeti királyi udvarházról vagy a Nádor villáról?


Sétáljon velünk ebben a nem mindennapi főúri parkban, engedje át magát történeteinek, képzelje oda előkelő épületeit, fenséges sétányait és a sziget valamennyi lakóját, legyen az úr vagy nyúl! A sziget, amely századokon át kizárólag úri muri helyszíne volt, ma mindenkinek kikapcsolódást jelent. Szórakozzunk együtt!

 

A sétajegy ára 3000 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk a sétát megelőző 24 óráig.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!