Városliget, Városerdő és Anglicsek a Hepajban

<< vissza a túrákhoz

< >

Kategória

Történelem Park
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: a Műcsarnok előtt Nézd meg térképen
Túravezetők: Csada Gergely
Elérhető nyelvek: EN HU

Ismerkedjenek a Városligetnek - Európa első közparkjának - 200 éves történelmével, meséivel és emblematikus helyszíneivel, egy parkban eltöltött téli séta keretében!

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • Május 28, Vasárnap, 15:00

Jelentkezés

Ár

  • 3000 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
17000 Ft
3 vagy 4 fő
20000 Ft
5 vagy 6 fő
23000 Ft
7 vagy 8 fő
26000 Ft

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Hölgyek és Urak, tisztelt Publikum!

Tessék csak tessék, jöjjenek és lőjenek, bámuljanak és idézzék meg velünk a Szellemvasút szellemét. A Ligetben szabadon lehet ámuldozni a kardnyelőn, a Millenárison, Ős-Budavárán és a BNV-n. Képzelje el a Lizsé összes tavát, jégpályáját és erdejét, valamint a Városliget szerepét nagyanyáink hétköznapjaiban, a világ első közparkjában. Most megismerhetik a Liget 200 éves történetét, meséit és emblematikus helyszíneit, letűnt világát - egy kellemes tavaszi séta keretében.
Nem klisé, hogy “a Ligetben nagyszerű!" Ujjé!

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!