_Ajándékkártya

 

A Beyond Budapest ajándékkártyával maradandó élménnyel lepheted meg szeretteidet. A kártya fél éven belül bármelyik meghirdetett magyar nyelvű sétánkon felhasználható. 

 

Hogy miért ajándékozz sétajegyet?

 

  • Mert online meg tudod vásárolni, és emailben kapod meg az ajándékkártyát. Nem kell személyesen elmenned érte
  • Mert a megajándékozott választhatja ki, hogy melyik sétán szeretne részt venni
  • Mert fél éven belül bármelyik meghirdetett, magyar nyelvű túrán beváltható, így nem kell előre, fix dátumra megvenned a jegyet
  • Mert egy jó hangulatú séta örök emlék marad. 

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Hogyan váltható be az ajándékkátya?

 

Kérjük, hogy előzetesen jelentkezzenek a választott sétára, és időpontra. A kiválasztott túra oldalán a meghirdetett túrák alatt láthatóak az időpontok. Itt a "Jelentkezés" gombra kattintva tudják kiválasztani az időpontot, és megadni a személyes adatokat. A fizetési opciónál kérjük az "Ajándékkártya felhasználása" lehetőséget jelöljék be, majd a Jelentkezés gombbal küldjék el. Ezután a rendszer egy visszaigazoló emailt küld a túra részleteivel.

 

FONTOS: A több fős sétajegyek nem bonthatók szét, csak egyszerre, egy alkalommal használhatók fel. Tehát ha két barátodnak is szeretnél egy-egy páros ajándékutalványt adni, akkor 2 db 2 fős ajándékkártyát kell venned. Így a két pár egymástól függetlenül el tud menni egy-egy általuk választott sétára. 

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Van mód privát séta ajándékozására is

 

Ez azt jelenti, hogy ajándékozottad / ajándékozottjaid  privát sétát kapnak, saját vezetővel, saját időponttal!  

Különösen ajánljuk ezt  a  lehetőséget nászajándékként, házassági évfordulókra, születésnapra, feledhetetlen romantikus randikra, külföldi barátoknak meglepetésképpen vagy búcsúajándékként.

 

Privát séta esetében az ajándékozás menete a következő

 

Kérjük küldd el nekünk a részleteket a választott túra oldalán a "Jelentkezés privát túrára" gombra kattintva, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot a részleteket illetően. Természetesen itt is van lehetőség, hogy a megajándékozott(ak) maguk válasszák ki, hogy melyik sétán szeretnének részt venni.

Örülünk, hogy segíthetünk széppé varázsolni szeretteid ünnepét!