_Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet egy maradandó élménnyel, ajándékozz Beyond Budapest Ajándékkártyát!

A sétáinkon beváltható Ajándékkártya személyre szóló ajándék, amivel örömet szerezhetsz családtagjaidnak, barátaidnak. Mivel rugalmasan felhasználható, a megajándékozott a saját érdeklődése és szabadideje szerint választhatja ki a neki megfelelő sétát. Ráadásul ha együtt mentek, akkor közös élményeket is szerezhettek!

 

Ha üzleti partnereidnek, kollégáidnak keresel ajándékot, akkor is bátran ajánljuk az Ajándékkártyáinkat, ha pedig a csapatodat szeretnéd meglepni egy közös túrával, akkor jelentezz itt, és biztosan szuper programban lesz részetek!

 

Miért is jó egy ilyen Ajándékkártya?

 

  • Mert online, a karosszéked kényelméből tudod intézni a Karácsonyi ajándékvásárlást.
  • Mert a kártyát perceken belül megkapod e-mailben, ráadásul egy kísérő lapot is letölthetsz hozzá, amivel még személyesebbé teheted az ajándékod.
  • Mert a megajándékozott maga választhatja ki, hogy milyen tematikájú sétán szeretne részt venni
  • Mert a Karárcsonyi időszakban, 2017-ben megvásárolt Ajándékkártyák érvényessége 1 év! Vagyis egy éven belül bármelyik meghirdetett, magyar nyelvű túránkon beváltható.
  • Mert idén még a tavalyi árakon tudod megvásárolni az Ajándékkártyáinkat.
  • Mert egy jó hangulatú séta örök emlék marad.

 

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Hogyan váltható be az Ajándékkártya?

 

A választott sétára előzetesen regisztráljatok a meghirdetett túrák alatt látható időpontok egyikére. Itt a "Jelentkezés" gombra kattintva tudjátok kiválasztani az időpontot, és megadni a személyes adatokat. A fizetési opciónál kérjük az "Ajándékkártya felhasználása" lehetőséget jelöljétek be, majd a Jelentkezés gombbal küldjétek el. Ezután a rendszer egy visszaigazoló emailt küld a túra részleteivel.

 

FONTOS: A több fős sétajegyek nem bonthatók szét, csak egyszerre, egy alkalommal használhatók fel. Tehát ha két barátodnak is szeretnél egy-egy páros ajándékutalványt adni, akkor 2 db 2 fős ajándékkártyát kell venned. Így a két pár egymástól függetlenül el tud menni egy-egy általuk választott sétára.

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Örülünk, hogy segíthetünk széppé varázsolni szeretteid ünnepét!