_Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet az ünnepek alkalmából egy maradandó élménnyel, ajándékozz Beyond Budapest Ajándékkártyát Karácsonyra!

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Ajándékozz családodnak, barátaidnak, kollégáidnak

A sétáinkon beváltható Ajándékkártya személyre szóló ajándék, amivel örömet szerezhetsz családtagjaidnak, barátaidnak. Ha üzleti partnereidnek, kollégáidnak keresel ajándékot, akkor is bátran ajánljuk az Ajándékkártyáinkat. Mivel rugalmasan felhasználható, a megajándékozott a saját érdeklődése és szabadideje szerint választhatja ki a neki megfelelő sétát a vásárlástól számított egy évig. Ráadásul ha együtt mentek, akkor közös élményeket is szerezhettek!

 

Megköszönve az érdeklődők egész éves kitüntető figyelmét, „early bird” kedvezményként külön meglepetéssel készültünk: azokat, akik december 23-ig válnak ajándékkártya-tulajdonossá, vendégül látjuk a Beyond fejlesztés alatt álló új tematikájú próbasétáin, ahol az „első sorból” szerezhetnek információkat a készülő újdonságokról és a műhelytitkokba is betekinthetnek.

 

 

Add a csapatodnak

Ha a csapatodat szeretnéd meglepni egy közös túrával, akkor jelentezz itt! Az időpontot és a túra tematikáját ti választhatjátok ki, így biztosan szuper programban lesz részetek a csapatépítőn!

 

Miért ajándékozz Beyond Budapest Ajándékkártyát?

 

  • Mert online, az otthon melegéből tudod intézni a Karácsonyi ajándékvásárlást, anélkül, hogy fel kéne állnod a kanapéd kényelméből.
  • Mert a kártyát perceken belül megkapod e-mailben, ráadásul egy ünnepi kísérő lapot is letölthetsz hozzá, amivel még személyesebbé teheted az ajándékod.
  • Mert a megajándékozott maga választhatja ki, hogy milyen tematikájú sétán szeretne részt venni.
  • Mert az Ajándékkártya egy éven belül bármelyik meghirdetett, magyar nyelvű túránkon beváltható.
  • Mert idén még a tavalyi árakon tudod megvásárolni az Ajándékkártyáinkat.
  • Mert egy jó hangulatú séta örök közös emlék marad, ami többet ér bárminél.

 

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Hogyan váltható be az Ajándékkártya?

 

1. Válaszd ki a sétát

2. Kattints a jelentkezés gombra és válassz időpontot

3. Töltsd ki a személyes adatokat, és a fizetési opciónál válaszd az "Ajándékkártya felhasználása" lehetőséget, majd jelöld be, hogy elfogadod az ÁSZF-et.

4. A Jelentkezés gombbal véglegesítsd a jelentkezést. Ezután egy visszaigazoló emailt fogsz kapni a túra részleteivel.

5. Gyere el a sétára és mutasd meg a túravezetőnek. :)

 

FONTOS: A több fős sétajegyek nem bonthatók szét, csak egyszerre, egy alkalommal használhatók fel. Tehát ha két barátodnak is szeretnél egy-egy páros ajándékutalványt adni, akkor 2 db 2 fős ajándékkártyát kell venned. Így a két pár egymástól függetlenül el tud menni egy-egy általuk választott sétára.

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Milyen séták közül lehet választani?

 

Különféle tematikájú túráink között mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen az az Óbudai Gázgyár bejárása, vagy a nyolcadik kerület titkos zugainak bebarangolása, esetleg betekintés irodalmi nagyjaink életébe. A túrákon olyan helyekre is eljuthat a résztvevő, ahová máshogyan nem tudna, és az érdekes történeteken keresztül jobban megismerheti Budapestet és különc lakóinak életét. A teljesség igénye nélkül alább láthatod a tavalyi év legnépszerűbb sétáit: 

 

Óbudai Gázgyár, avagy a gondoskodó gazda

A Nyócker málló pompája 

Mágnásügyeken innen, cselédpletykákon túl...

Híres íróink nyolcadik kerületi világa

 

Sétánk során betekintést nyerhetsz a magyar gázgyártás fellegvárába, annak hétköznapjaiba és ünnepeibe.

Igazi békebeli boldog idők idézése a felújított kátránytoronyban, a gázosok „Nagytemplom”-ában.

 

Sétánk első felében a XIX. századi pesti mágnás-negyed palotáit járjuk körül, majd átsétálunk a Nagykörút túloldalára, egy kevésbé jó hírű környékre. Itt más funkciójú, más történelmű, más hangulatú épületek tanúskodnak a múltról, a bennük zajló életről. 

 

Bepillantunk ügyes kereskedők és forradalmi technikákat alkalmazó orvosok praktikáiba, és megtudhatjuk, hogyan mentették meg egyik legnagyobb színésznőnk életét.

 

Sétánk a nyolcadik kerületnek egy olyan korszakán vezet végig, amikor a kerület még művésznegyed volt, és utcáin a magyar irodalom számtalan emblematikus alakja sétált. 

Természetesen, ha valamelyik másik nyerte el a tetszésedet, a túrára kattintva bármelyikre lehet jelentkezni! 

Mennyibe kerül az Ajándékkártya?

 

1 fő részére 5500 Ft

2 fő részére 8000 Ft

3 fő részére 10500 Ft

4 fő részére 12500 Ft

5 fő részére 15000 Ft

6 fő részére 18000 Ft

 

Tovább az ajándékkártya vásárláshoz >>

 

Örülünk, hogy segíthetünk széppé varázsolni az ünnepeteket!