ÁSZF

Beyond Budapest (Seres Dániel e.v.)

 

Általános Szerződési Feltételek

 

A www.beyondbudapest.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

 

Ha bármi kérdése van az alábbi feltételekkel, vagy a vásárlás bármely fázisával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben (beyondbudapest@gmail.com)!

 

Cégadatok

 

Seres Dániel ev.

Székhelye: 1042 Budapest, Kemény Gusztáv utca 6. 1/5.

Adószáma: 65899258-1-41
Weboldal: www.beyondbudapest.hu
E-mail: info@beyondbudapest.hu
Telefonszám: +36 20 332 5489

 

Szolgáltatások

 

A honlapon a Beyond Budapest Sightseeing néven szervezett alternatív, szocio-kulturális városi séták között böngészhet, és ezekre jelentkezhet illetve jegyet vásárolhat.

 

Jelentkezés városi sétára

 

A honlapon keresztül a “Túrák” menüpont alatt található az éppen aktuális sétáink listája. Az időpontokat a kiválasztott séta oldalán tudja megtekinteni. Az időpontokra online tud regisztrálni, illetve jegyet vásárolni a „Jelentkezés” gombra kattintva. Amennyiben a választott időpont mellett a „Betelt” jelzés szerepel arra az időpontra nem áll módunkban több jelentkezést fogadni.

 

A jelentkezés menete:

 

1.      Kattintson a „Túrák” menüpontra és kattintással válassza ki az Önnek tetsző sétát. Ekkor a túra oldalára jut, ahol a meghirdetett séta időpontokat és bővebb információkat talál a programról. A regisztrációhoz kattintson a „Jelentkezés” gombra.

2.      Az elérhető időpontok közül válassza ki az Önnek megfelelő dátumot, töltse ki a jelentkezők számát és a személyes adatait, válasszon a fizetési módok közül. Pipálja ki, hogy elfogadja az ÁSZF-et, majd kattintson a “Jelentkezés” gombra.

3.      Amennyiben „Fizetés a helyszínen” vagy „Ajándékkártya felhasználása” opciók valamelyikét választotta, úgy egy köszönőoldal jelenik meg, és egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendszer.

4.      Amennyiben a „Fizetés bankkártyával a Barionon ” opciót választotta a rendszer átirányítja a Barion fizető oldalára, ahol regisztráció nélküli biztonságos bankkártyás fizetést hajthat végre, vagy a Barion tárcájába belépve kiegyenlítheti az összeget. A Barion szolgáltatásairól és a biztosnágos fizetési rendszerről bővebb információkat talál itt. https://www.barion.com/hu/ A sikeres fizetést követően egy visszaigazoló e-mailt kap a séta részleteivel, és a jegyével. Ezt kérjük, hogy kinyomtatva hozza magával a sétára és adja át a túravezetőnek.

5.      A honlapon történő jelentkezéssel regisztrációja véglegessé válik. Amennyiben a jelentkezést követően 15 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail az Ön által megadott e-mail címre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@beyondbudapest.hu e-mail címen.

 

Részvételi díj és fizetési feltételek

 

A sétán való részvétel minden esetben részvételi díj megfizetéséhez kötött. (Amennyiben ez alól kivételt teszünk, úgy ezt minden esetben külön jelezzük.)

A részvételre jogosító jegy lehet egy alkalomra szóló sétajegy, vagy ajándékkártya.

Sétajegyet a kiválasztott túra oldalán a "Meghirdetett túrák" címszó alatt tud vásárolni, ajándékkártyát pedig a Túrák összegző oldalán található "Ajándékkártya" gombra kattintva. Mindkét esetben bankkártyával illetve Barion tárcával tud fizetni. Az online fizetést a Paylike biztosítja.

A séta előtt a helyszínen a túra megkezése előtt lehetőség van készpénzes fizetésre is. A részvételi díj megfizetésének hiányában a Jelentkező nem vehet részt a programon.

 

Az érvényes ajándékkártyával rendelkező sétálók ennek felhasználásával vehetnek részt az adott programon. Az ajándékkártya beváltási ideje minden esetben fél éve, amit nem áll módunkban meghosszabbítani. A fél év a vásárlás időpontjától a sétán való részvétel időpontjáig értendő. A több fős ajándékjegyeket csak együtt lehet igénybevenni, nem lehet több alkalomra szétbonatni.

 

A sétajegyeket, melyek egy adott időpontra és sétára szólnak nem áll módunkban más időpontban vagy másik sétán elfogadni.

 

A weboldalon feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (alanyi mentesség miatt ennek mértéke 0%). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Online vásárláskor minden esetben elektronikus számlát küldünk a jelentkezés során megadott email címre, helyszíni fizetés esetén pedig nyugtát állítunk ki.

 

Elállás joga

 

A jelentkezést követően a séta megkezdéséig Vevőnek joga van elállni a sétán való részvételtől. A részvételi díj megfizetésével Vevő végelegesíti részvételi szándékát, így Eladó nem köteles a részvételi díj visszafizetésre.

 

Egyéb rendelkezések

 

A séták során – alkalmanként – Eladó vagy megbízottja fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek későbbiekben saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat Eladó nem köteles kikérni.

Vis major esetekben (betegség, árvíz, földrengés, egyéb természeti katasztrófák, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, az Eladót semmilyen felelősség nem terheli. Amennyiben a séta Eladó hibájából nem tud megvalósulni, úgy további időpontokat hirdethet meg, amelyekre Vevőknek újra szükséges jelentkezniük.

 

Jogi nyilatkozat

 

A www.beyondbudapest.hu domain alatt elérhető Internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg a weboldalt!

 

Információk

 

Kéri Júlia Ilona ev. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a www.beyondbudapest.hu weboldalon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a tulajdonos sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

 

A www.beyondbudapest.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

 

Eladó nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalunk használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.