GY.I.K.

HOGYAN ÖLTÖZZ?

Időjárásnak megfelelő viselet és kényelmes cipő javasolt. 
Az időjárás előrejelzést érdemes séta előtt megnézni: www.idokep.hu

ROSSZ IDŐ ESETÉN…

Egy röpke záportól és néhány felhőtől még nem ijedünk meg ;). Ha mégis esne, mindig van hová behúzódnunk. Viharos, fagyos időben illetve az Országos Meteorológiai Szolgálat narancs és piros riasztása esetén egy későbbi közös időpontot keresünk. www.met.hu
Csoportoknak, akik igazán szeretnék, bármilyen időjárási körülmény mellett tudunk sétát vezetni:)

NEM ÉREK ODA IDŐBEN…

Kérünk érkezz időben, hogy ne várakoztassuk egymást. A túra kijelölt kezdési időpontjához képest maximum 5 percet várunk a későkre. Ha mégis elkésnél… érdemes bennünket a találkozópont környékén keresni. A túravezető számát sajnos nem tudjuk megadni, mert a séta kezdése előtt ő a regisztrációval van elfoglalva, utána pedig a túrát tartja.

HOGYAN FIZETEK?

A legjobban annak örülünk, ha online veszed meg a jegyet bankkártyás fizetéssel az egyes túrák oldalain a "meghirdetett túrák" résznél, majd kinyomtatva elhozod a sétára. Ha netán nincs jegyed a túra kezdetekor, akkor a séta vezetőjénél a helyszínen is tudod téríteni a séta részvételi díját. 
Áfás számla igényed, kérjük előre jelezd e-mailben elküldött számlacímed (és postacímed) megadásával.
Amennyiben saját időpontot kértél, de visszamondanád, vagy módosítanád, úgy ezt a séta tervezett indulási időpontja előtt 48 órával tudod térítésmentesen megtenni.

MIKOR LEHET LEGKÉSŐBB BEJELENTKEZNI?

Mindig érdemes írni nekünk, hívni bennünket a 06 20 332 5489 számon.

FOTÓZNÉK, VIDEÓZNÉK, JEGYZETELNÉK, HANGOT RÖGZÍTENÉK…

Sétáink során szinte bárhol lehet fotózni, ahol nem ott a vezető jelezni fogja. Igaz, mozgókép rögzítéshez néhány helyszínen előzetes engedély szükséges, ezért jelezd előre, ha szeretnél.
Jegyzetelni és hangot rögzíteni, valamit a sétán elhangzottakat bármilyen módon felhasználni, reprodukálni kizárólag írásos engedélyünkkel szabad. 

CSAK A FELÉRE JÖNNÉK…

Kérünk, jelezd a vezetőnek, ha valamiért a séta közben el kell menned. Kérünk, búcsúzz el a csoporttól. A teljes részvételi díjat kérjük kifizetni.

KÖZLEKEDJ OKOSAN…

A csoportvezető felelőssége, hogy a séta kezdetétől annak befejezéséig kalauzoljon, ehhez, kérünk, hogy ne szakadj le a csoporttól és tartsd be a közlekedési szabályokat.

HOL TUDOK PARKOLNI?

A Belvárosban nehézkes ingyenes parkolóhelyet találni, ezért kérünk indulj el időben. Vagy válaszd a biztos, fizetős parkolást: Pollack Mihály téri mélygarázs, Szervita téri parkolóház.

HOGYAN FIZETHETEM KI ONLINE A SÉTAJEGYET, AJÁNDÉKKÁRTYÁT?

Az oldalunkon bankkártyával, vagy Barion tárcával tudsz online fizetést bonyolítani. A Barion egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyával, de lehetőséged van arra is, hogy létrehozz egy Barion tárcát, ahol az előre feltöltött egyenlegből tudsz vásárolni. Ebben az esetben a fizetéshez nem kell használnod a bankkártyádat se. Ha ezzel kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor ezen az oldalon minden információt megtalálsz. 

 

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan tudsz bankkártyával sétajegyet vásárolni, melynek lépései gyakorlatilag megegyeznek az ajándékkártya vásárlással.

 

Fontos, hogy a honlapunkon is azt az email címedet add meg, amivel a Barion vásárlást is bonyolítod, máskülönben a tranzakció sikertelen lehet.

 

1. Az "Jelentkezés meghirdetett túrára" oldalon a kért adatokat töltsd ki értelemszerűen. Itt Neked kell az online bankkártyás fizetési lehetőséget kiválasztanod, az ajándékkártya vásárlásnál azonban csak ez az opció elérhető. Alul (pipálással) fogadd el az ÁSZF-et, majd kattints a "Jelentkezés" gombra (ajándékkártyánál "Vásárlás" gombra).

 

 

2. A rendszer átirányít a Barion fizetési oldalára, ahol bankkártyával vagy belépés után a Barion egyenlegeddel tudod kifizetni a sétajegyet. A bankkártyás fizetés során is meg kell adni az email címet, mert erre fog érkezni a visszajelzés a sikeres vásárlásról.

 

3. Sikeres fizetés után fogsz kapni egy visszaigazoló emailt a Bariontól és tőlünk is, amiben megtalálod a vásárolt sétajegyet. Ha az e-mail 15 percen belül nem érkezik meg, akkor kérjük, írj egy e-mailt a beyondbudapest@gmail.com címre. 

 

4. Ezután már csak el kell jönni a sétára, és a kinyomtatott sétajegyet odaadni a túravezetőnek! Jó sétálást kívánunk! :)

A SÉTAJEGYEKET MÁSKOR IS FELHASZNÁLHATOM? / AZ AJÁNDÉKJEGYET MEG TUDJÁTOK HOSSZABBÍTANI?

A sétajegyet csak abban az időpontban lehet felhasználni, amikorra szól (másik időpontra vagy sétára módosítani sajnos nem áll módunkban). Ha megbetegedtél, akkor a legjobb megoldás, ha odaadod valakinek, aki el tud jönni helyetted. 

Az ajándékjegyek felhasználására 6 hónap áll rendelkezésedre, ezt meghosszabbítani sajnos nem áll módunkban. A 6 hónap az ajándékkártya vásárlásának időpontjától a sétán való részvételig értendő.