A fénybe öltözött város - ünnepváró esti séta

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: Deák Ferenc téren a Sztehlo Gábor szobor mellett Nézd meg térképen
Túravezetők: Hidasi Kata

A Budapest Beyond Sightseeing és a Szamos Csokoládéiskola közös adventi sétája az ünnepi készülődés jegyében. Forró itallal és kézműves szaloncukorral a kézben sétálunk a belváros ünnepi fényeiben. Akire a szerencse is rámosolyog, Beyond Budapest Ajándékkártyával, vagy Szamos Csokiworkshop jeggyel tér haza!

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • December 05, Vasárnap, 16:00
  • December 12, Vasárnap, 16:00
  • December 19, Vasárnap, 16:00

Jelentkezés

Ár

  • 5900 HUF
  • 5900 HUF
  • 5900 HUF

TÚRA LEÍRÁSA

A séta során forralt bort, vagy teát szürcsölve barangolunk a vásárok, koszorúk és betlehemek között. A belváros ünnepi kivilágítását csodálva elmerülünk az ünnepváró forgatagban. Megismerkedünk a karácsonyi ünnepkör népszokásaival: ki volt Szent Miklós és hogyan lett belőle a ma ismert Mikulás? Hogyan deríthetjük ki biztonságosan, vannak-e boszorkányok az ismerőseink között? Kik tesznek 6 gyertyát az adventi koszorúra? Mit ünnepel a zsidóság Hanukakor? Mit tud, aki tudja a "csíziót"?

Minden sétáló forró italt és egyedülálló kézműves szaloncukor batyut kap útravalóul. A szerencsések ezen kívül Beyond Budapest Ajándékkártyával, vagy Szamos csokiworkshop jeggyel térnek haza.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!