Barangolás a Palotanegyedben

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2 óra
Találkozási pont: a Nemzeti Múzeum lépcsőinél Nézd meg térképen
Túravezetők: Tamás Bálint , Vajer András
Elérhető nyelvek:

Könnyed, elegáns sétánkon a XIX. századi pesti mágnás-negyed palotáit járjuk körül.

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

3700 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
30 000 Ft
3 vagy 4 fő
35 000 Ft
5 vagy 6 fő
40 500 Ft
7 vagy 8 fő
45 500 Ft
9 főtől
5500 Ft / Fő
15 főtől
egyedi ár

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Könnyed, elegáns sétánk a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsői elől indul. A Múzeum kertben egy közös rövid történeti bevezetőt tartunk.

 

A Palotanegyed egészével ismerkedhet meg, sétánkon a XIX. századi pesti mágnás-negyed palotáit járjuk körül. A kőbe zárt legendák felélednek, hisz az arisztokrácia világának különös szerelmei, fényűző életmódja, különc fekete bárányainak letűnt kora - meséink, történeteink által - újra körülöttünk vibrál.

 

Színes-játékos történetekkel híres magyarok nyomába eredünk, és megdöbbentő történelmi események nyomait tárjuk fel együtt. Betekintést nyerhetünk egy kovácsműhely rejtelmeibe és a paloták történetébe. 

 

 

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!