Elveszett kupolák és tetődíszek nyomában

<< vissza a túrákhoz

< >

Kategória

Művészet
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: A Március 15-e térnél, a 2-es villamos megállójában Nézd meg térképen
Túravezetők: Hengl Kriszta

Gondolnád, hogy Budapest belvárosában több mint ezer olyan épület van, amelyeken ma már hiába keressük egykori tetődíszeiket? Vajon hova lettek a házakat ékesítő tornyok, díszes kupolák vagy gigantikus reklámdíszek? Ennek eredünk nyomába legújabb sétánkon...

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • Február 01, Szombat, 13:00

Jelentkezés

Ár

  • 3500 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
23 000 Ft
3 vagy 4 fő
27 000 Ft
5 vagy 6 fő
31 000 Ft
7 vagy 8 fő
35 000 Ft
9 főtől
4100 Ft / Fő
15 főtől
egyedi ár

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Gondolnád, hogy Budapest belvárosában több mint ezer olyan épület van, amelyeken ma már hiába keressük egykori tetődíszeiket? Vajon hova lettek a házakat ékesítő tornyok, díszes kupolák vagy gigantikus reklámdíszek? Ennek eredünk nyomába legújabb sétánkon, és a ma már csak fotókról megismerhető egykori díszítmények sorsa mellett fény derül az épületek egyéb különlegességeire is: mára feledésbe merült építészeti megoldásokra, szerelmi csatározásokra, egykori kereskedők titkaira, és még a Habsburg család múlt század eleji befektetési stratégiájába is bepillanthatunk. 

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!