Légy a kedvesem Pesten! - múzsák és szerelmek krónikája

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: Fővám téri jászótér Nézd meg térképen
Túravezetők: Csikós Ildikó
Elérhető nyelvek: HU

Tele van a város szerelemmel. Elég csak egy utcán végigmennünk, és a közel- és régmúlt nagy szenvedélyei bontakoznak ki előttünk.

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • November 11, Szombat, 10:00

Jelentkezés

Ár

  • 3000 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
18000 Ft
3 vagy 4 fő
20000 Ft
5 vagy 6 fő
23000 Ft
7 vagy 8 fő
26000 Ft

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Tele van a város szerelemmel. Elég csak egy utcán végigmennünk, és a közel- és régmúlt nagy szenvedélyei bontakoznak ki előttünk.

 

A Veres Pálné utca is ilyen. Ahogy sétálunk megelevednek előttünk Móricz, Petőfi és Katona József romantikus, helyenként tragikus szerelmi történetei. Vajon melyik házban élt Lázár Ervin és Vathy Zsuzsa vagy az Ady - Csinszka páros? Végül arra is fény derül, igaz-e, hogy Veres Pálnét, az utca névadóját plátói kapcsolat fűzte Madách Imréhez?

 

Miel a szerelmespárok közül általában a férfiak a híresebbek, ezért most a hölgytagokra fókuszálunk, és az ő nézőpontjukból meséljük el, hogy szerettek ők –  a nők!

 

A sétajegy ára 3000 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk a sétát megelőző 24 óráig.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!