Légy a kedvesem Pesten! - múzsák és szerelmek krónikája

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: Fővám téri jászótér Nézd meg térképen
Túravezetők: Csikós Ildikó
Elérhető nyelvek: HU

Tele van a város szerelemmel. Elég csak egy utcán végigmennünk, és a közel- és régmúlt nagy szenvedélyei bontakoznak ki előttünk.

Meghirdetett túrák

Túra időpontok

  • Október 20, Szombat, 10:00

Jelentkezés

Ár

  • 3500 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
23 000 Ft
3 vagy 4 fő
27 000 Ft
5 vagy 6 fő
31 000 Ft
7 vagy 8 fő
35 000 Ft
9 főtől
4100 Ft / Fő
15 főtől
egyedi ár

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

A sétánk fő tengelye a Veres Pálné utca lesz. A séta során meglátogatjuk az utca névadójának szobrát, aki életét a a nők tanításáért való küzdelemnek szentelte. Veres Pálné a XIX. század iskolaalapító nagyasszonya. Korán felfigyelt a nőnevelés elhanyagolt ügyére, hiszen egyetlen leányának is a legjobb nevelést akarta adni. 

 

Ellátogatunk Ady Endre Verses Pálné utcai lakásába is, amelyet Csinszka rendezett be neki, és mesélünk Ady és édesanyja, az "Ides" kapcsolatáról.

 

Sétáljatok velünk egy gyönyörű tavaszi napon, és osszátok meg ezt az élményt édesanyátokkal, szeretteitekkel is!

 

A sétajegy ára 3500 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk a sétát megelőző 24 óráig.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!