Mágnásügyeken innen, cselédpletykákon túl...

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: a Nemzeti Múzeum lépcsőinél Nézd meg térképen
Túravezetők:

Bepillantunk ügyes kereskedők és forradalmi technikákat alkalmazó orvosok praktikáiba, és megtudhatjuk, hogyan mentették meg egyik legnagyobb színésznőnk életét.

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

3500 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
23 000 Ft
3 vagy 4 fő
27 000 Ft
5 vagy 6 fő
31 000 Ft
7 vagy 8 fő
35 000 Ft
9 főtől
4100 Ft / Fő
15 főtől
egyedi ár

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Tudja, hogy ki az építtetője a Szabó Ervin Könyvtár épületének? Azt is, ki volt az a cseléd, akiért eljött a herceg fehér lovon? Új sétánk azt tárja fel a ma embere előtt, milyen volt a millenniumi palotanegyed élete, miket mondtak vagy tettek, milyen volt az arisztokrácia bája a nem diszkrét cselédfolyosókon. 


Két látószögből ismerheti meg a palotákban leélt sorsokat: az úr és a személyzet nézőpontja vázolja fel mindennapi életüket. Bepillantunk ügyes kereskedők és forradalmi technikákat alkalmazó orvosok praktikáiba, megtudhatjuk, hogyan mentették meg életét egyik legnagyobb színésznőnknek, mit gondolt Mikszáth a Képviselőházról, és mekkora szerepet játszottak a Károlyiak történelmünk és Budapest alakulásában, valamint, hogy hogyan szórakozott a köznép, min vagy kin nevettek a cselédek!

A sétán különleges helyszínekbe kalauzolunk, amik egyénileg nem látogathatók.

 

A sétajegy ára 3500 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk a sétát megelőző 24 óráig.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!