Mondd: csíz!

<< vissza a túrákhoz

< >
Túra időtartama: 3 óra óra
Találkozási pont: Változó Nézd meg térképen
Túravezetők:
Elérhető nyelvek:

Fotózik? Szeretne fotózni de nem tudja, hogyan állítsa be a gépet? Van gépe, de nem elégedett képeivel? Mi segítünk és felkaroljuk a tehetségeket!

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

4500 HUF

TÚRA LEÍRÁSA

Fotózik? Szeretne fotózni de nem tudja, hogyan állítsa be a gépet? Van gépe, de nem elégedett képeivel? Mi segítünk és felkaroljuk a tehetségeket!

 

Fotós sétánkon Gráf Ildikó fotóművész és tanár instrukcióit követve fényes palotákat, romos gangokat, elhagyott gyárakat fotózunk. Minden alkalommal más és más témában, ezért érdemes Facebook oldalunkat követni az aktuális helyek miatt: https://www.facebook.com/beyondbudapest

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!