Séta az Óbudai Hajógyárban

<< vissza a túrákhoz

< >

Kategória

Óbuda Gyár
Túra időtartama: 2 óra
Találkozási pont: a Hajógyári szigetre átvezető H hídnál Nézd meg térképen
Túravezetők:
Elérhető nyelvek:

A világban azonban, Dél-Amerikától a Közel-Keletig ma is működnek a Ganz gyár hajói, vagy úszódarui, illetve kikötői darui, mintegy 14 országban– a gyár neve a minőségi hajózás védjegye -, ismerik és nagy becsben tartják őket.

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

3000 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
17000 Ft
3 vagy 4 fő
20000 Ft
5 vagy 6 fő
23000 Ft
7 vagy 8 fő
26000 Ft

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Ezennel egy különleges kalandozásra hívunk titeket az Óbudai Hajógyár területére.
Bepillantást teszünk egészen a magyar hajógyártás kezdetétől a világháborúk alatti helyzeten keresztül, az Óbudai Hajógyár bezárásáig.


A magyar hajógyártás sokáig világhírű volt, de ma már nem találunk működő hajógyárat Magyarországon. A világban azonban, Dél-Amerikától a Közel-Keletig ma is működnek a Ganz gyár hajói, vagy úszódarui, illetve kikötői darui, mintegy 14 országban– a gyár neve a minőségi hajózás védjegye -, ismerik és nagy becsben tartják őket. 


Milyen volt a gyári munkások élete, hol dolgoztak a mérnökök? Mik folytak a rajzpadlásokon?
A Hajógyár több ezer embernek volt munkahelye és otthon is egyben. Hogyan járhatták be a mérnökök a világot, mikor másoknak nem lehetett utazniuk?

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!