Városliget, Városerdő és Anglicsek a Hepajban

<< vissza a túrákhoz

< >

Kategória

Történelem Park
Túra időtartama: 2 óra 30 perc
Találkozási pont: a Műcsarnok előtt Nézd meg térképen
Túravezetők: Csada Gergely
Elérhető nyelvek: EN HU

Ismerkedjenek a Városligetnek - Európa első közparkjának - 200 éves történelmével, meséivel és emblematikus helyszíneivel, egy parkban eltöltött téli séta keretében!

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

3500 HUF

Privát túrák?

Résztvevők száma

Ár

1 vagy 2 fő
23 000 Ft
3 vagy 4 fő
27 000 Ft
5 vagy 6 fő
31 000 Ft
7 vagy 8 fő
35 000 Ft
9 főtől
4100 Ft / Fő
15 főtől
egyedi ár

Jelentkezés privát túrára

TÚRA LEÍRÁSA

Hölgyek és Urak, tisztelt Publikum!

Tessék csak tessék, jöjjenek és lőjenek, bámuljanak és idézzék meg velünk a Szellemvasút szellemét. A Ligetben szabadon lehet ámuldozni a kardnyelőn, a Millenárison, Ős-Budavárán és a BNV-n. Képzelje el a Lizsé összes tavát, jégpályáját és erdejét, valamint a Városliget szerepét nagyanyáink hétköznapjaiban, a világ első közparkjában. Most megismerhetik a Liget 200 éves történetét, meséit és emblematikus helyszíneit, letűnt világát - egy kellemes tavaszi séta keretében.
Nem klisé, hogy “a Ligetben nagyszerű!" Ujjé!

 

A sétajegy ára 3500 Ft/fő. Az elővételben vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk a sétát megelőző 24 óráig.

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!