Vörös Csepel - A párttal, a néppel egy az utunk ...

<< vissza a túrákhoz

< >

Kategória

Történelem
Túra időtartama: 2 óra
Találkozási pont: Csepel Nézd meg térképen
Túravezetők: Federmayer Katalin
Elérhető nyelvek:

Akik megélték, tudják miről beszélünk, akik nem, elképedve nézhetik, tapinthatják a megmaradt tárgyi emlékeket, szippanthatják be a kor levegőjét. Csak el kell jönni Csepelre, a szocreál paradicsomba!

Meghirdetett túrák

Most éppen nincs meghirdetett túránk, iratkozz fel és emailben értesítünk, ha újat írunk ki.


Ár

3500 HUF

TÚRA LEÍRÁSA

Úgy tűnik, ezer éve már annak, hogy reggel hatkor felzúgtak a műszakváltást jelző szirénák, hogy a szorgos úttörök ha törik, ha szakad átsegítették az úttesten az öreg néniket. Annak, hogy a kendővel bekötött fejű asszonyok a porolón ütötték verték a szőnyeget, hogy a menzán háromszög alakú alumínium tálcán vitték a helyünkre a jó kis gránátos menetet (ld. granadiermarsch, alias krumplistészta). 
Pedig ennek csak 50-60 éve. Akik megélték, tudják miről beszélünk, akik nem, elképedve nézhetik, tapinthatják a megmaradt tárgyi emlékeket, szippanthatják be a kor levegőjét. Csak el kell jönni Csepelre, a szocreál paradicsomba!

Privát túra

A privát túra azt jelenti, hogy egy általatok választott időpontra szervezzük meg Neked / Nektek a sétát, amin csak Ti vesztek részt, senki más. A túra minden másban megegyezik a meghirdetett sétákkal. Népszerű választás a privát séta szülinapokra, amin az egész család részt vesz; meglepetés randira, vagy akár Budapestre érkező kedves ismerősöknek. Mivel saját túravezetőt kaptok a túrát kérhetitek más nyelven is.

Ha privát túrát szeretnél, akkor kattints a "Jelentkezés privát túrára" gombra, majd add meg a kért adatokat, és küldd el a "Jelentkezés" gombbal. Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket!